Yazar : Teoman Haziran 14, 2013


Yazar-Çizer: SIU
Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Dram, Fantazi, Gizem, Doğa Üstü Güçler
Orjinal webcomic:  http://comic.naver.com/webtoon/list.nhn?titleId=183559


Arzuladığın şey ne?
Para?
Zafer?
Güç?
İntikam?
Belki de bunlardan daha önemli bir şey?
Ne arzuluyorsan hepsi burada “Tanrının Kulesinde”.

Genellikle böyle kısa kesmiş yabancı kaynaklarda. Ve bu tanıtımdan fazla bir şey anlaşılmıyor. Basitçe Tanrının Kulesi’ndeki mantığı anlatacak olursak: Kule kademe kademe testlerden oluşuyor bu testleri geçtikçe bir üst kata çıkıyorsun. Tepeye ulaşınca da istediğin şey gerçek oluyor diye özetleyebiliriz.

Ayrıntılı olarak kule hakkında bilgi verecek olursak: Kule bir kaç bölümden oluşuyor ve bu dünyayla alakası olmayan fantastik bir evren. Gökyüzü, güneş ve yıldızlar bu dünyada mevcut değil. Kule iki kısımdan oluşmakta; Dış Kule ve İç Kule. Dış kule farklı ırkların yaşadığı sakin bir yer ve sadece kulenin sakinlerinden seçilen kişiler kuleyi tırmanabilir. Ama nadir de olsa kule sakini olmayanlar veya seçilmemesine rağmen iç kuleye girenler olabilmektedir. Bu kişiler kuralsız olarak adlandırılırlar. Seçilenler ise kurallı veya bunu seçilen ve seçilmeyen olarak da yorumlamak yanlış olmaz. Bizim ana karakterimiz de kuralsızlardan biri. Bu zamana kadar kuralsızlar güçleriyle ve kötülükleriyle kuleye korku salmış ve çok kötü bir izlenim bırakmışlardır. Ama ana karakterimiz olan Baam her haliyle sıradan bir insandır. Baam’ın istediği tek şey tanıdığı tek insanla yeniden birlikte olabilmektir. Ama kulenin testleri normal bir insanın hayatta kalabileceği düzeyde değildir.

{ 4 yorum ... read them below or Comment }

  1. İnanılmaz derecede harika bir eser -ki başlarda bildiğimiz alıştığımız standart yapımlardan sanılıyor ama biraz daha ilerleyince işin içine oldukça ilginç bir derinlik kazandırmış olduklarını fark ediyoruz.

    Takip edilmesi gereken webtoon'lardan biridir.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bi seri en sevdiğim webtoon kesinlikle başlayın kotonaru da 1.sezona kadar var zaten tavsite ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Çevirmeyi mi unuttular ya.Seri batoto sürekli birinci ya :( Türkçe okurum diye okumuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Türkçe okuyorum İngilizce okumaya başladığımda hep yetişiyor Türkçesi kaldığım yere :D bazen toplu veriyor Kotonaru bazende ara veriyor bir durup 2 ilerliyip gidiyorlar ama ortalama olarak ingilizcesinden hızlı ilerliyorlar inşallah güncele yetişirler bir an önce.

      Sil

- Copyright © 2013 Webtoon TR - Webtoonlarla İlgili Bilgiler -