Yazar : Teoman Kasım 27, 2016


Ebat: 45mm (Yükseklik) * 30mm (En) * 30mm (En)
Stand Ebatı: 35mm (Çap) * 4mm (Kalınlık)
Malzeme: PVC
Menşe Ülke: Çin Halk Cumhuriyeti
Üretici Firma: Cm Holdings Co. Ltd., GNF Toyz
Fiyat: 6900 Kore Wonu

Satın Alma ve Kargo Süreci: 7-8 Ay önce Ebay üzerinden satın almıştım. 1 Hafta sonra elime ulaştı. Şu anda Paypal Türkiye'de hizmet vermediği için bu yol ile satın almak şimdilik imkansız. Tabi Paypal'a Türkiye haricinde bir ülkenin bankasından çıkartılmış kredi kartı onaylatmamışsanız.

Ürün İncelemesi:
Ürün figürün 2 katı büyüklükte bir kutunun içinde geliyor. Ürünün boyutları çok küçük. Figür ve altındaki standı olmak üzere 2 parçadan oluşuyor ürün. Figürün altında bir tane mıknatıs bulunmakta standında da demir. Bu sayede figür stantla tam olmasa da birleşiyor. Lakin Yuri'nin yandan sarkan saçları dolayısıyla saçların olduğu taraftaki ayağı biraz havada kalıyor. Bu özelliği sayesinde demir gibi mıknatıs tarafından çekilebilen metalleri de stant gibi kullanabiliyorsunuz. Figür resimlerden de görebileceğiniz gibi Yuri Zahard'ın chibi şekli. Kafası toplam hacminin %60'dan fazlasını oluşturuyor. Kafasındaki boya yeteri kadar kaliteliyken vücudundaki boyalar eskimeye başladığında dökülecekmiş gibi duruyor. 

(+) Artıları:
1. Yuri Zahard'ın tek figürü
2. Chibi, nendroid figür sevenlere hitap edecek bir figür.
3. BABY BOOM Serisinde 3 tane Tower of God'dan 3 tane de Noblesse'dan olmak üzere 6 figür var. Bu 6 figür içinde en ayrıntılısı Yuri Zahard'ın figürü

(-) Eksiler:
1. Çok küçük.
2. Boyut, fiyat oranı olarak çok pahalı.
3. Vücudunun alt tarafı küçük ve ayrıntılı olduğundan olacak boyası kalitesiz.



Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 Webtoon TR - Webtoonlarla İlgili Bilgiler -