Yazar : Teoman Haziran 19, 2014

İşin Bireysel Kısmı...

Ne yazık ki yöneticilik yaptığım veya küçük görevler üstlensem de içinde bulunduğum topluluklardaki en yetkili kişilere çok kuvvetli bir ihtimalle yıl boyunca ilgilendiğim şeylerle yaz boyunca ilgilenemeyeceğimi hatta Facebook'a bile giremeyeceğimi yazmak zorunda kaldım. Ve en son olarak benim için ayrı bir yeri olan Webtoon Tr'de de sadece Facebook sayfasında duyuru şeklinde kısa bir yazı yazmaktansa blogta orta uzunlukta bir yazı yazmayı daha mantıklı buldum.

Eğer ki neden böyle uzun bir ara vermek zorunda olduğuma değinmek gerekirse; Çoğunuz gibi ben de öğrenciyim. Her ne kadar derslerle fazla alakam olmasa da. Ve malumunuz çoğu üniversite öğrencisi memleketi dışındaki bir şehirde okur (Benim gibi). Eğer benimki gibi bir aile yapınız varsa yani ailenin en küçük ferdi sizseniz ve kardeşleriniz yuvadan uçalı çok olmuşsa memleketinizde ki evde teknolojik neredeyse hiç bir şey yoktur. Kaldı ki bizim ev şehir de olmasına rağmen sadece yazın evde kalan oluyor. Yani uzun lafın kısası; Ne evde internet bağlantısı var ne de bende internete bağlanabilen bir cep telefonu veya internete ulaşabileceğim başka bir şey. O yüzden yaz boyunca bloga yazı girişi olmasını beklemeyin.

Bu sorunu gidermek için aklımda bir kaç tane yol var ama ne yazık ki anlatmak istemediğim ailevi problemler nedeniyle ailemin yanındayken herhangi bir şeyi kesin yapacağım deme şansım yok. Yine de elimden geldiğince en kısa sürede geri gelmeye çalışacağım.

Sevgili Webtoon Tr Takipçileri...

Okulların kapandığı bu mevsimde sizlere diğer mevsimlerde olduğundan çok daha fazla yeni içerik sunabilmeyi canı gönülden isterdim. Lakin bir önceki yaz da olduğu gibi bu yazın da özellikle bloğumuz olmak üzere hiç bir hareketlilik olmama ihtimali kuvvetlidir. Az da olsa nedenini yukarıda anlatmaya çalıştım. Ne yazık ki iki ay önce aradığımız yazar veya yazarları bulamadık (Hiç yazarlık için başvuran da olmadı) ve iş yine bana (yani tek bir kişi üzerine) bindi. Facebook sayfamızda ise 3 tane içerik editörü var. Bu arkadaşlarımızın elinden geldiğince sizin için paylaşım yapacağına inanıyorum. Yine belirtmekte fayda duyuyorum ki; Hiç bir şey kesin değil. İnşallah bu yazıyı 3 hafta içinde silip tekrardan kaldığımız yerden devam edebiliriz.


En kısa sürede yeniden birlikte olmak dileğiyle hoşça kalın...



{ 1 yorum ... read them below or add one }

  1. Öncelikle sorunların üstesinden gelmeni içtenlikle diler yeni yayın döneminde zevkle yazılarını beklerim

    geri dönmenizi zevkle beklemekteyim her şey için çok teşekkürler

    YanıtlaSil

- Copyright © 2013 Webtoon TR -