Yazar : WebtoonTR Haziran 22, 2020

Tower of God (Kami no Tou) anime serisinin bu hafta Çarşamba günü en son bölümü olan 13. bölümü yayınlanacak. (Her ne kadar Japonya saatiyle Perşembe günü 00:30'da yayınlansa da ülkemiz de dahil Dünya'nın büyük kısmı daha Çarşamba gününü bitirmemiş oluyor.)


2 Nisan'da başlayan Tower of God (Kami no Tou), ilk kez popüler bir Kore Webtoonunun Japon anime serisi uyarlaması olması dolayısıyla üzerinde durulması gereken bir yapıt olduğu kanaatindeyim. 2016 yılında diğer bir popüler webtoon olan Noblesse'ın, Noblesse: Awakening isminde bir bölümlük bir ONA'sı Japon animatörler tarafından yapılmıştı.

Tower of God (Kami no Tou) biterken Tower of God hayranlarının aklındaki en büyük soru işareti: 2. Sezonun olup olmayacağı?

Şu an 2. sezon ile ilgili bir bilgi elimizde henüz yok. 13. yani son bölümle serinin nasıl bitirildiğinin izleyicilere 2. sezonun olup olmayacağının sinyalini vereceği kanaatindeyim. İzlediğimiz 12 bölümün bize gösterdiği; birebir webtoonu takip etmese de animenin ana hikayeden kopmadığı. Bu yüzden 2. sezonun gelme olasılığı oldukça yüksek.

Tower of God (Kami no Tou) Anime Serisi'nin bitmesinin ardından bir inceleme yazısı yayınlamayı planlıyorum.

Bir başka popüler webtoon olan olan The God of Highschool'un anime serisi uyarlamasının çıkış tarihi kesinleşti. Bir aksilik çıkmazsa The God of Highschool'un anime serisi Japonya saatiyle 6 Temmuz Pazartesi günü 23:30'da başlayacak.

Webtoonlardan uyarlanan animeler ve webtoonlarla ilgili haberleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin...

Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 Webtoon TR - Webtoonlarla İlgili Bilgiler -